Κάλως Όρισες στην Ομάδα της Capitol Music Greece!

Τι είδους δουλειά είναι αυτή;…

Πρόκειται να μπεις στην πλατφόρμα της Capitolmusicgroup, μιας από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας στο κόσμο.  Η Capitolmusic συνεργάζεται με δισκογραφικές εταιρίες και αγοράζει τα cd των καλλιτεχνών μέσω των χρηστών τις πλατφόρμας και αποδίδει τις ανάλογες προμήθειες στα μέλη της. 

Για ποιον θα δουλεύεις;

Η Capitol Music έχει έδρα  στο Λος Άντζελας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Είναι μια από τις 7 μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες και ανήκει στη Universal Music Group.  Η επιχειρηματική πλατφόρμα ξεκίνησε το 2020 και η κύρια πηγή εσόδων της είναι οι πωλήσεις των  CD και η πώληση εισιτηρίων από συναυλίες και κονσέρτα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να δουλεύεις;

Πραγματικά μιλάμε για μόνο 3 κλικ κάθε μέρα. Στην αρχή θα χρειαστείς μια μικρή εκπαίδευση για το πώς δουλεύει η πλατφόρμα και τι πρέπει να κάνεις και μετα θα χρειάζεται μόνο 1 λεπτό από τον καθημερινό σου χρόνο! Τόσο απλά.

Τι γνώσεις χρειάζεται να έχεις;

Αν είσαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, τα κινητά και το ίντερνετ, θα είναι παιχνιδάκι για σένα.  Αν όχι, τότε ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο και άτομα θα σε βοηθήσουν για να μάθεις όλες τις λειτουργίες, απλώς θα σου πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθείς.  Υπάρχουν ακόμα και ηλικιωμένοι 70 χρόνων που τα καταφέρνουν.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ένα σύγχρονο κινητό (smatphone) και κάποια εφαρμογή όπως viber ή watsapp.

Ποια είναι η δυσκολία;

Λόγω του ότι η πλατφόρμα είναι παγκόσμια και τη χρησιμοποιούν από διαφορα μέρη του κόσμου για να αποφύγουν τη διαφορά συναλλάγματος και τα διαφορετικά νομίσματα, η πλατφόρμα δουλεύει με usdt, ένα σταθερό κρυπτονόμισμα με το οποίο γίνονται όλες οι συναλλαγές.  Τα κέρδη σου μπορείς να τα εισπράττειςκαι να τα στέλνεις στην τράπεζά σου ή να τα ξοδεύεις απευθείας σαν να είναι ευρώ μέσω κάρτας mastercard.

Είναι νόμιμη η πλατφόρμα;

H πλατφόρμα ειναι κανονικά εγγεγραμμένη στο Κολοράντο των ΗΠΑ και έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας για αρκετά χρόνια. Όλες οι συναλλαγές είναι νόμιμες και θα υπάρχουν επίσης και 15% κρατήσεις  για τον φόρο που σου αναλογεί με βάση τη νομοθεσία των  ΗΠΑ κάθε φορά που θα κάνεις αναλήψεις των κερδών σου.

Πώς μπορώ να αναπτυχθώ σε αυτή την πλατφόρμα;

Μαζί με την εγγραφή σου στην πλατφόρμα θα πάρεις δώρο και ένα βιβλίο αξίας 30 ευρώ που μιλάει για τον κόσμο των πωλήσεων. Δεν χρειάζεται να είσαι καλός πωλητής για να αναπτυχθείς στην πλατφόρμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γράψεις και άλλα άτομα αν θες να ανεβάσεις το εισόδημά  σου.

Το βιβλίο μιλάει γενικά για πωλήσεις, αλλά θα σου δώσει μερικές πολύτιμες ιδέες και τεχνικές για να σε βοηθήσει. Είναι απλώς ένα έξτρα βοήθημα. Αν θες να μάθεις πιο πολλά για το βιβλίο, κάνε κλικ εδώ!

Όσο προχωράς θα γίνεται πιο κατανοητό τι πρέπει να κάνεις και πώς αυξάνεται το εισόδημά σου.

Τι κίνδυνος υπάρχει;

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου site που χρησιμοποιούσαν κρυπτονομισματα έχουν πέσει θύμα χάκερ και τους έχουν κλέψει όλα τα λεφτά.

Η Πλατφόρμα διαθέτει επίσημα την άδεια MSB σχετικά με την νόμιμη συναλλαγή των νομισμάτων. Η άδεια MSB των ΗΠΑ είναι ένας τύπος οικονομικής άδειας που εποπτεύεται και εκδίδεται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 

Επίσης η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ασφαλισμένη στη Ζυρίχη, αλλά προσωπικά  σου προτείνω να μην επαναπαύεσαι ποτέ σχετικά με αυτό.

Η πρότασή μου είναι, πρώτον, πάντα να σηκώνεις τα κέρδη σου και το αρχικό σου κεφάλαιο με την πρώτη ευκαιρία και, δεύτερον, να μη συσσωρεύεις τα κρυπτονομίσματά σου μόνο σε ένα σημείο.

Εγγύηση Χρημάτων!

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να πάρεις το κεφάλαιό σου (50 ευρώ) μαζί με τα κέρδη σου και να αποχωρήσεις.

Από τα 65 ευρώ που επένδυσες, τα 50 ευρώ είναι το κεφάλαιό σου με το οποίο ξεκινάς να δουλεύεις στην πλατφόρμα και μπορείς να τα πάρεις όποτε θελήσεις και να αποχωρήσεις μαζί με τα κέρδη που θα έχεις εκείνη τη στιγμή.

Οι αναλήψεις γίνονται μέσα σε 2 -72 ώρες!

Τι αλλάζει αν βάλω περισσότερα χρήματα μέσα στην πλατφόρμα;

Αν προσθέσεις επιπλέον χρήματα στην πλατφόρμα, απλώς θα αναπτυχθείς πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις  τόσο χρόνο όσο  θα σου πάρει με τα 50 usdt, και θα απολαμβάνεις τα  κέρδη  σου πιο άμεσα.

Υπάρχουν επίσης και ειδικά μπόνους για καταθέσεις, π.χ. στα 100 usdt παίρνεις μπόνους 15 usdt επιπλέον.